The best case scenario: Άνθρωποι που φωτοσυνθέτουν

1
1045

Σε παγκόσμια επιστημονική ημερίδα ο Νορβηγός γενετιστής Λαρς Ούλριχ ανακοίνωσε ότι επιτεύχθηκε στα εργαστήρια της Norveetech η εμφύτευση χλωροφυλλικών κυττάρων στην ανώτερη στοιβάδα του ανθρώπινου δέρματος.
Αυτό δίνει στους τροποποιημένους οργανισμούς τη δυνατότητα να παράγουν ενέργεια μέσω της φωτοσύνθεσης.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της κοσμοϊστορικής ανακάλυψης είναι τα ακόλουθα:

1) Οι άνθρωποι δε θα πεινάνε πια ούτε θα χρειάζονται να τρέφονται. Θα τρώνε μόνο για την απόλαυση.

2) Για να γίνει φωτοσύνθεση χρειάζεται ηλιακή ενέργεια, νερό και… διοξείδιο του άνθρακα. Οι άνθρωποι δε θα εκπνέουν. Έτσι θα αποσυμφορηθεί και η ατμοσφαιρική κατάσταση.

3) Αδυνάτισμα. Ο οργανισμός με τη φωτοσύνθεση παράγει ακριβώς όση ενέργεια καταναλώνει. Αν φάει κάτι (πχ ένα γουρουνόπουλο και τρία προφιτερόλ) μειώνει την ποσότητα της παραγόμενης ενέργειας (με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα υβριδικά αυτοκίνητα) και έτσι δεν παίρνει γραμμάριο λίπους.

4) Οι άνθρωποι δε χρειάζονται να πηγαίνουν στην τουαλέτα ούτε να χρησιμοποιούν χαρτί υγείας (σωτηρία των δασών).

5) Εξάλειψη της πείνας του τρίτου κόσμου.

6) Μείωση των ασθενειών που σχετίζονται με την κακή διατροφή.

Μόνο μειονέκτημα της εν λόγω μεθόδου είναι ότι οι υβριδικοί άνθρωποι γίνονται πράσινοι, αλλά αυτό, λέει ο Ούλριχ, δε θα είναι πρόβλημα όταν όλοι οι άνθρωποι θα είναι πράσινοι.

Ο επιστημονικός κόσμος δέχτηκε με επιφύλαξη την ανακάλυψη του Νορβηγού επιστήμονα, και οι αλυσίδες σούπερ-μάρκετ μιλήσανε για απάνθρωπες μεθόδους που θα οδηγήσουν σε οικονομική κατάρρευση.

Τα συμπεράσματα δικά σας.