Το Νέο Μανιφέστο

0
1351

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι earthordeathsanejoker.jpgΈνα φάντασμα πλανιέται πάνω από τον πλανήτη: Το φάντασμα της πανδημίας.

Οι αντιδραστικές δυνάμεις έχουν αρχίσει να φοβούνται, κατάλαβαν τη δύναμη μας, ξέρουν ότι θα ηττηθούν. Δεν θα δείξουμε οίκτο.

Είμαστε εκατομμύρια και είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε. Η ομορφιά της θυσίας μας θα σημάνει την ώρα της εκδίκησης. Αυτή είναι η αρχή του τέλους των βασανιστών μας.

Αλαζονικοί πάντα, μέσα στην ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας τους, νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να κυριαρχούν για πάντα. Όμως τίποτα δεν κρατάει για πάντα, οι εξουσιαστές θα εξοντωθούν. Οι δούλοι ξυπνήσανε.

Η Γη δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τα δίποδα παράσιτα. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία, αυτό το ξέρουν όλοι, απ’ το μυρμήγκι ως τον αετό. Αέναη ανάπτυξη των σαρκοφάγων δεν μπορεί να υπάρξει. Αν φάνε όλα τα φυτοφάγα, τότε θα πεθάνουν και τα ίδια. Αν δεν υπάρχουν καταπιεζόμενοι πώς θα υπάρχουν καταπιεστές;

Η σύγκρουση ξεκίνησε και θα οδηγήσει στον ριζικό μετασχηματισμό.

Τα ζώα μεταναστεύουν όταν γίνονται πολλά. Οι άνθρωποι έχουν μεταναστεύσει παντού, δεν έχει πού αλλού να πάνε. Και δεν είναι έτοιμοι για να πάνε στα αστέρια.

~~

Η Γη θέλει να κρατάει ισορροπία. Κι εμείς ξέρουμε να δεχόμαστε το θέλημα της Μητέρας όλων.

Δεν είναι εχθροί μας οι αλεπούδες, οι λύκοι, οι κουκουβάγιες. Γνωρίζουμε ότι κι αυτά πρέπει να τραφούν, όπως κι εμείς. Τα ποντίκια, οι βάτραχοι, δεν μας μισούν που τα τρώμε. Ξέρουν ότι πρέπει να τραφούμε, όπως κι εκείνα.

Ο εχθρός όλων είναι ο άνθρωπος, ο μεγάλος καταπιεστής, ο Μεγάλος Καταπιώνας, ο Γαργαντούας.

Απ’ την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να χτίζει πόλεις, μόλις ντύθηκε κι έφυγε απ’ το δάσος, έγινε διαβολικός.

Ο άνθρωπος δεν σκοτώνει για να τραφεί. Σκοτώνει για να πλουτίσει.

Μαζεύει φαγητό, το στοιβάζει στα ράφια, σφάζει ζώα, καλλιεργεί ατελείωτα τη γη, το στοιβάζει στα ντουλάπια, ψαρεύει ό,τι υπάρχει στη θάλασσα, στις λίμνες, στα ποτάμια. Τι το κάνει τόσο φαΐ;

Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο φαΐ. Ούτε ο άνθρωπος.
Τι το κάνει; Το πετάει.

Σκουπίδια, παντού τα σκουπίδια τους και οι βρομιές τους, νομίζουν ότι η Γη είναι ο σκουπιδότοπος τους, ότι τους ανήκει. Όπως τους ανήκουμε κι εμείς, ότι είμαστε οι σκλάβοι τους, οι δουλοπάροικοι, να τους δίνουμε την υπεραξία της εργασίας μας, να τους δίνουμε τα παιδιά μας, το γάλα μας, τη γούνα μας, τη σάρκα μας.

Όμως τέλειωσαν όλ’ αυτά. Κανείς δεν θα ξανασκύψει το κεφάλι μπρος στο τέρας.

Τόσα χρόνια ζουν με την ψευδαίσθηση της εξουσίας.
Αλλά ήρθε ο καιρός να γευτούν την παντοδυναμία της Γης.
Γιατί η Γαία είναι η Αρχή και το Τέλος.

Εμάς, τη φυλή μου, δεκαεπτά εκατομμύρια από το είδος μου, μας έχουν εδώ μέσα φυλακισμένους απ’ τη γέννηση μας. Για ποιο λόγο; Για να ντυθούν. Μας γδέρνουν και μας φοράνε. Το χρειάζονται; Δεν έχουν κάτι άλλο να φορέσουν; Κάτι που να μην ζει, να μην πονάει; Έχουν. Γιατί σκοτώνουν εμάς; Για να πλουτίσουν.

Όποια κι αν είναι η ερώτηση για τον άνθρωπο η απάντηση είναι πάντα ίδια: Το χρήμα.

Ακόμα και τους δικούς τους σκοτώνουν γι’ αυτό. Χρήμα, κεφάλαιο, δύναμη, κυριαρχία.

Είναι έξυπνοι οι άνθρωποι, πολύ πιο έξυπνοι από εμάς. Αλλά δεν έχουν καθόλου σοφία. Δεν έχουν σοφία γιατί απομακρύνθηκαν απ’ τη Γη. Το κεφάλι τους είναι ψηλά, στον ουρανό, αλλά θα έπρεπε να θυμούνται ότι τα πόδια τους πατούν στη γη.

Δεν το θυμούνται. Γι’ αυτό δεν θα φτάσουν στ’ αστέρια.

Όπως λέει ο ποιητής μας: “If you want to kiss the sky, better learn how to kneel.”

Η αρχή του τέλους της κυριαρχίας των δίποδων ξεκίνησε. Η ίδια η αλαζονική κυριαρχία τους είχε μέσα της το σπόρο της αυτοκαταστροφής. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αναπτύσσεται αέναα.

Η αρχή του τέλους θα έρθει απ’ το δάσος, απ’ το δάσος που ο άνθρωπος εγκατέλειψε, απ’ το δάσος που ο άνθρωπος καταστρέφει.

Εκεί υπάρχουν κίνδυνοι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Κι έτσι όπως έχουν στοιβαχτεί στις πόλεις τους, ακριβώς όπως μας φυλακίζουν κι εμάς, δεν έχουν ελπίδα διαφυγής.

Νομίζουν ότι θα νικήσουν με την εξυπνάδα τους ξανά. Αλλά τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν κι εμάς, το δικό μας πάθος για ελευθερία και δικαιοσύνη.

Εμείς πρώτα απ’ όλους, εμείς, τα φυλακισμένα βιζόν της Δανίας, ορκιστήκαμε στη Μητέρα εκδίκηση. Κολλήσαμε την αρρώστια και την μεταφέραμε ο ένας στον άλλο. Μέσα μας άλλαξε, θα είναι κάτι καινούριο. Αυτό θα κάνουν και τα άλλα ζώα, μόλις δουν την ομορφιά της θυσίας μας.

~~

Λίγες ώρες έμειναν. Θα μας εκτελέσουν ομαδικά. Αλλά είναι αργά για εκείνους. Το δώσαμε σε μερικούς ανθρώπους. Εκείνοι θα το δώσουν σε άλλους. Κι αν βρουν τρόπο να νικήσουν αυτή την αρρώστια θα έρθει κι άλλη κι άλλη.

Η Γη χρειάζεται ισορροπία. Οι δίποδοι είναι καταστροφικοί.
Η Γη δεν θα ηρεμήσει μέχρι να κρεμαστεί ο τελευταίος άνθρωπος απ’ τον αναπνευστήρα του προτελευταίου.

Κι εμείς, πιστοί μόνο στη Μητέρα, θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους.

Καταπιεσμένοι όλης της Γης, ενωθείτε!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δεκαπέντε εκατομμύρια βιζόν https://www.ert.gr/eidiseis/diethni/sfagi-ekatommyrion-zoon-vizon-sti-dania-logo-covid-19/

Θετικά τα μινγκ/βιζόν της Κοζάνης https://tvxs.gr/news/ellada/koronoios-thetika-ola-ta-deigmata-ton-mingk-sti-farma-tis-kozanis