Θέλω να είμαι μαζί σου

0
1563

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι par19117-overlay-1024x775.jpg

Θέλω να είμαι μαζί σου συνέχεια, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Δεν με νοιάζει που λένε ότι τον άλλον  τον βαριέσαι όταν είσαι συνέχεια μαζί του, εγώ θέλω να ρουφάω κάθε λέξη που βγαίνει από το υπέροχο στόμα σου, ακόμα και όταν μου λες να φύγω.

Θέλω να ξυπνάω δίπλα σου το πρωί και ενώ  σε θέλω, να σε αφήνω να κοιμηθείς λίγο ακόμη επειδή ξέρω ότι το έχεις ανάγκη, και αντί να απογοητεύομαι που κοιμάσαι εγώ να τρέχω για να σου αγοράσω καπουτσίνο και φράουλες , ώστε να βρεις αυτά που αγαπάς όταν θα ξυπνήσεις.

Ύστερα επειδή ξέρω ότι δεν είσαι πρωινός τύπος, παρόλο που θα θέλω να σου μιλάω ακατάπαυστα, εγώ θα κάθομαι να γράφω μικρές ιστορίες που θα σε κάνουν να γελάσεις κάποια στιγμή όταν διαβάσεις.

Θέλω τα πρωινά του Σαββάτου πιασμένοι χέρι-χέρι  να γυρίζουμε τα βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης και να αγοράζουμε βιβλία.  Μετά, αγάπη μου, να πίνουμε καπουτσίνο στα μικρά καφέ, και όταν θα πεινάσουμε να πηγαίνουμε για φαγητό σε κάποιο ωραίο εστιατόριο και εγώ να λατρεύω τόσο πολύ  τη συνήθειά σου να τρως από το δικό μου πιάτο.

Θέλω να πηγαίνουμε μαζί στην αγορά και εγώ να βλέπω μόνο αυτά που θέλω να σου αγοράσω, εσύ να μου λες να σταματήσω να σου αγοράζω πράγματα και εγώ να σου λέω πως είσαι το κορίτσι μου.

Θέλω να είσαι η πρωταγωνίστρια σε όλες τις ιστορίες μου, σε αυτές που έγραψα και σε αυτές που δεν έχω γράψει ακόμη.

Θέλω το βράδυ, για να σε πάρει ο ύπνος, να ακουμπάς το κεφάλι σου στο στήθος μου και εγώ να σου χαϊδεύω το κεφάλι και να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσουν τα μαλλιά σου.

Θέλω να σου γκρινιάζω το βράδυ όταν σε παίρνει ο ύπνος νωρίς, επειδή  δεν σε χόρτασα ακόμη και για αυτό δεν θέλω να τελειώσει  η μέρα. Δεν με πειράζει που θα μου λες την άλλη μέρα πως μουρμουράω στο κρεβάτι.

Θέλω να σου λέω ιστορίες, που περιγράφουν το πόσο σε αγαπάω, για να κοιμηθείς και ας χάνεις πάντα τα καλύτερα επειδή σε έχει πάρει ο ύπνος.  Ύστερα όταν γυρίζεις από την άλλη μεριά εγώ να νιώθω ότι μου λείπεις και ας είσαι δίπλα μου. Και όταν τραβάς το πάπλωμα και με ξεσκεπάζεις εγώ να μην λέω τίποτα, και ας ξεπαγιάζω, για να μη σε ξυπνήσω.

Θέλω να ακούω το απαλό ροχαλητό σου που ηχεί σαν μελωδία στα αυτιά μου.

Θέλω κάθε μέρα να σου κάνω μασάζ γιατί τα δάχτυλά μου έχουν ερωτική σχέση με το σώμα σου, και όταν σου κάνω τις πατούσες, κάθε τόσο να βάζω τα χαριτωμένα δαχτυλάκια των ποδιών σου μέσα στο στόμα μου και να τα πιπιλάω ενώ εσύ γελάς και μου λες πως είμαι ”άρρωστος”.

Θέλω  όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα, να κάθομαι απέξω οκλαδόν και να σου μιλάω μέχρι να με διώξεις τελικά για να μπορέσεις να συγκεντρωθείς.

Θέλω τα πρωινά τις Κυριακές να υπάρχει η  βραδύτητα που εσύ με δίδαξες.

Να ακούμε Velvet Underground και εγώ να ζηλεύω λιγάκι που θα μου λες συνέχεια ότι είσαι ερωτευμένη με την Nico. Αργότερα να μας φτιάχνεις το χειρότερο κινέζικο που έχω φάει στη ζωή μου και εγώ να το απολαμβάνω πάρα πολύ επειδή περνάμε υπέροχα και γελάμε ασταμάτητα με το πόσο δυσλειτουργική είσαι όταν έχεις χανγκόβερ.

Θέλω να σου λέω συνέχεια πως τα μαλλιά σου μου θυμίζουν άγγελο και πόσο όμορφο είναι το πρόσωπό σου.

Θέλω να μου λες συνέχεια πόσο σε καλομαθαίνω, και εγώ να σκέφτομαι πως ακόμα τίποτα δεν είδες.

Θέλω συνέχεια να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει το στήθος σου και να το χαϊδεύω σε κάθε ευκαιρία.                                                                                                                                                                            Να μπλέκονται τα πόδια μας όταν κάνουμε έρωτα και να σου δίνω φιλιά στην πλάτη, στα μπράτσα, στους αγκώνες, στο πρόσωπο, στα χείλη, στα αυτιά, στα μαλλιά, στα μάτια, στον  λαιμό, στα μπούτια, στις γάμπες, στις πατούσες,  στους ώμους και όπου αλλού σε πετυχαίνω.

Θέλω να μυρίζω την μυρωδιά σου συνέχεια γιατί με κάνει να σε θέλω σαν τρελός

Θέλω να σου χαϊδεύω το πρόσωπό πριν να φιληθούμε.

Θέλω να πηγαίνουμε στα μπαράκια και να φιλιόμαστε για ώρες σαν ξαναμμένοι έφηβοι.

Θέλω να βλέπω αυτή τη σπίθα στα μάτια σου, που έχεις μόνο όταν μιλάς σε μένα.

Θέλω να νιώθω την καρδιά σου που χτυπάει πιο έντονα όταν σε παίρνω αγκαλιά.

Θέλω για πάντα να σου λέω πόσο πολύ πιστεύω σε σένα και πόσο πολύ σε θαυμάζω και να μου λες ότι το ξέρεις.

Θέλω να σε παντρευτώ γιατί ξέρω τον πόνο σου και τον έχω κάνει δικό μου και επειδή μόνο εσύ καταλαβαίνεις και τον δικό μου πόνο.

Θέλω να είμαι μαζί σου, θέλεις;

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το κείμενο έγραψε ο Ηρακλής Love Affair, στο πλαίσιο του Συνεργείου Δημιουργικής Γραφής

Η φωτογραφία είναι του Henri Cartier-Bresson